Барвінкове намисто літа

2017-06-23

/Files/images/2016-2017_nr/001cherven/КДНЗ №5_1.jpg

Барвінкове намисто літа

23 червня в КДНЗ №5, в рамках міського Марафону дитячої творчості було проведено відкритий перегляд роботи з дітьми старшого дошкільного віку «Вернісаж дитячих забав та творчості».

Розпочався захід психоемоційною хвилинкою, яка налаштувала малят на успішний його перебіг. Мотивацією до дії були намистинки-пустунки, які вирішили пограти з дітьми та Літом, що завітало в гості. Так, у пошуках намистинок, дошкільники відвідали Одарку-квіткарку, де поговорили про нашу країну та її народ, а також закріпили назви квітів своєї місцевості та їх символічне значення. І, як результат створили віночок-оберіг з квітів виготовлених з яєчних лотків, та віднайшли намистинку.

Наступним, був візит до Лісовичка, з яким мандрівники пограли в гру «З якого дерева листок», «Зелена аптека», а підсумували зустріч, викладанням мандали (візерунок у колі) з природного матеріалу.

Досить цікавою та емоційною була робота по створенню річки – діти малювали мильними бульбашками та заселяли її мешканцями. В ході цієї роботи дошкільники закріпили назви риб, що мешкають у водоймах нашої місцевості.

Долаючи перешкоди, корекційною доріжкою, малята знайшли четверту намистинку Літа. А далі помандрували до творчої майстерні, де на них чекали заздалегідь розмальовані футболки. Тут маленькі майстри фломастерами додали чіткості штрихів, підготувавши роботи до модного показу.

А поки діти готувалися до дефіле, гості заходу мали змогу побувати в ролі дизайнерів одягу і створити його з пелюсток квітів.

Закінчився захід феєричним дефіле футболок. Діти отримали безліч яскравих та позитивних емоцій, заряд енергії та бадьорості.

/Files/images/2016-2017_nr/001cherven/КДНЗ №5_2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 136

Коментарi