• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Колективна радіостанція – незмінний лідер зв’язку на коротких хвилях

Колективна радіостанція – незмінний лідер зв’язку на коротких хвилях

2017-02-22

/Files/images/2016-2017_nr/1lyutiy/btdyu/колективна ФОТО.JPG

Колективна радіостанція – незмінний лідер зв’язку на коротких хвилях

Підсумки 2016 року вкотре вивели команду зв’язківців Будинку творчості на вершину рейтингових таблиць. Спортсмени налаштовані на перемоги і в 2017 – му. Саме про успішний старт, плани на майбутнє, говорили під час робочої зустрічі міського голови Олександра Шаповала з керівником, Миколою Голубом.

Результати їхньої роботи, на твердження міського голови, доводять затребуваність технічного напрямку, який знову на піку популярності серед учнівської молоді, потребує підтримки й розвитку. 42 роки радіостанція незмінно на зв’язку і незмінно серед лідерів. У 2016-му спортсменам вдалося вибороти звання кандидатів у майстри спорту, посівши 16 перших, два других і одне третє місце.

Вони виграли Кубок України, зайнявши першу сходинку рейтингових таблиць серед 72 станцій з 22-х областей країни, стали кращими на Дніпропетровщині. Є лідерами серед українських команд, учасників міжнародних та всесвітніх змагань. Під час зустрічі мова йшла про їхні подальші перспективи, розширення можливостей колективної, насамперед у технічному оснащенні. Адже збереження й розвиток напрямку – це право вибору школярства, який шлях обрати. Завдяки колективній діти визначаються з подальшою професією, знаходять собі заняття до душі на все життя.

Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi