• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання семінару – практикуму для педагогів дошкільних груп за темою «Виховання основ безпечної поведінки в різних життєвих ситуаціях та відповідального ставлення до свого здоров'я через впровадження принципів сталого розвитку»

Засідання семінару – практикуму для педагогів дошкільних груп за темою «Виховання основ безпечної поведінки в різних життєвих ситуаціях та відповідального ставлення до свого здоров'я через впровадження принципів сталого розвитку»

2016-11-24

/Files/images/2016-2017_nr/listopad/kdnz22/1.jpg

В КДНЗ №22 «Усмішка» відбулося перше засідання семінару – практикуму для педагогів дошкільних груп за темою «Виховання основ безпечної поведінки в різних життєвих ситуаціях та відповідального ставлення до свого здоров'я через впровадження принципів сталого розвитку» з метою удосконалення теоретичних та практичних знань вихователів з питань безпеки життєдіяльності дітей у ДНЗ та вдома, поліпшення якості освітньо – виховної роботи з питань охорони життя, здоров'я і норм поведінки дітей у надзвичайних ситуаціях.

Дошкільний вік – важливий період, коли формується особистість і закладаються основи досвіду безпечної життєдіяльності, здорового способу життя. Формування, збереження, зміцнення та відновлення здоров'я вихованців, убезпечення їх життєдіяльності – одне з основних завдань педагогів КДНЗ №22.

Керівник семінару Шведова В.В. надала методичні рекомендації слухачам щодо змісту і форм організації освітнього процесу в умовах родини і дошкільного закладу. Під час роботи в мікрогрупах закріпили структуру і принципи парціальної програми з основ здоров'я та безпеки життєдіяльності дітей дошкільного віку «Про себе треба знати, про себе треба дбати». Педагоги підготували виставку творчих робіт з дітьми на тему «Сам вдома».

Кiлькiсть переглядiв: 149

Коментарi