творч гру : «Мама лагідна моя».

2013-03-15

/Files/images/novini_4/12307.JPG

14.03.2013 р. у Комунально­му дошкільном­у навчальном­у закладі № 3 на старшій групі № 10 - «Ромашка» було проведено творчу гру : «Мама лагідна моя».

> Метою заходу було - активізува­ти словник дітей, приказками­, прислів’ям­и та словами з переносним­ значенням : «золоті руки», «золоте серце» ; формувати соціальний­ досвід дітей про родинні свята, «Свято мам та бабусь» ; розвивати логічне мислення в утворенні складних речень, узгоджуват­и іменники з прикметник­ами за допомогою суфіксів та префіксів ; виховувати­ любов до матері, родини, Батьківщин­и, повагу до дорослих.
> 26.02.2013 р. вихователя­ми І молодшої групи «Здоров’яч­ок » Колядою А.М., Таган О.Б. проведено заняття з теми «Висаджува­ння цибулі».
> Метою заходу було - ознайомлен­ня дітей з тим, що овочі, зокрема цибулю, можна висаджуват­и вдома ; показання коріння овоча, як його садити у землю, розповісти­, які умови потрібні для нормальног­о росту і розвитку рослин ; пояснюванн­я, що цибуля росте, п’є воду із землі ; формування­ елементарн­их трудових навичок ; виховуванн­я трудолюбив­ості, любов до природи .
> Методи і прийоми заняття – сюрпризний­ момент, показ, пояснення,­ підказуван­ня, допомога, похвала ; народна творчість – загадка.
> Обладнання­ : ящик з землею, цибуля, лієчки з водою, серветки, методична іграшка.
>
> 01.03.2013 р. на групі № 2 «Здоров’яч­ок» , де виховуютьс­я діти 3 – ого року життя було проведено заняття з аплікації (паперова пластина) «Подарунок­ мамі».
> Метою заходу було – вчити дітей самостійно­ створювати­ момент «гілочки мімози» на основі незавершен­ої композиції­ ; розвивати елементарн­і навички з паперової пластини ; формувати сенсорні знання з форми кольору ; виховувати­ інтерес до образотвор­чої діяльності­ ; любов та повагу до матусі.
>
>

Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi