З ПОЕЗІЄЮ В СЕРЦІ

2023-09-19

/Files/images/2023/379297191_617709000532706_3489844501005754208_n.jpg

Саме так, зі словом, яке надихає, підтримує, надає сил іде по життю покровчанка Тетяна Прокоф’єва. Її творчість добре знайома мешканцям міста і не тільки, а тепер вірші поетеси представлені у авторському збірнику «З теплом написані слова».

До видання увійшли поезії, короткі оповідання про рідний край, природу, про батьків, родину, рідних людей.

«Усе чим живу», - поділилася поетеса. Це перша книга Тетяни, до якої крок за кроком ішла автор. «Знаю, що зараз не легкі часи, але хочеться, щоб і слово було підтримкою. Сто шість сторінок моєї душі тримаю у руках. Це лиш частинка надрукованих думок і почуттів, якими я поділилася. У ці вересневі дні, хочеться, щоб ця книжечка, котра потрапить до читача, принесла йому тепло, огорнула сонячним промінням і занурила у світ добра, ніжності», - написала на своїй сторінці Тетяна.

Назва книги стала головним посилом до читача. Вчитель української мови та літератури ліцею №6, Тетяна Прокоф’єва вкладає у свої віршовані рядки тепло і щирість. Вона пише про сьогоднішній день, сповнений трагізму подій і про майбутнє, котре бачить у життєстверджуючих кольорах. Окрема серія творів для маленьких читачів, яким розкриває красу рідної землі, її мальовничу природу та героїчну історію. Її поезії увійшли до кількох збірок, літературних альманахів, були високо оцінені на мистецьких конкурсах. Логічним продовженням і дуже важливим кроком стало видання першої авторської збірки, яка побачила світ. Впевнені, не останньої, бо поетеса не уявляє себе без слова, роздумів, котрі лягають віршованими рядками на папір і якими ділиться з читачами. Це те, що надає їй крил і сповнює життя сенсом.

Прес-служба міського голови.

Кiлькiсть переглядiв: 136

Коментарi