• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ВИХОВАНЦІ ШКОЛИ РОБОТОТЕХНІКИ З НОВИМИ ДОСЯГНЕННЯМИ

ВИХОВАНЦІ ШКОЛИ РОБОТОТЕХНІКИ З НОВИМИ ДОСЯГНЕННЯМИ

2023-05-30

/Files/images/2023/1 (3).jpg

Не зупинятися на досягнутому і йти до нових вершин - девіз юних творців, вихованців гуртків Будинку творчості дітей та юнацтва, які беруть активну участь у різноманітних дистанційних конкурсах та фестивалях, додають до власних скарбничок досягнення й збирають перемоги.

Завершується нелегкий навчальний рік, педагоги радо діляться підсумками.

За результатами навчального року, команда Школи робототехніки посіла перше почесне місце у Відкритому обласному фестивалі Освітньої робототехніки! За підсумками фестивалю, зібрано найбільшу кількість балів з-поміж 24 закладів освіти шести регіонів України!

З досягненнями в особистій першості можна привітати Ярослава Каплія. Він зайняв перше місце у категорії “Рух з максимальною швидкістю вздовж чорної лінії”. Андрій Подольчак посів третє місце у категорії “Програмування. Творчі проекти”.

Наставник вихованців Віктор Кондратюк власним прикладом мотивує дітей до активності. Педагог посів друге місце у категорії майстер-класів для педагогів.

Володимир Міщенко та Роман Таран відзначені як учасники змагань.

Нагороди за досягнення в обласному конкурсі Творчої робототехніки також отримали вихованці Школи робототехніки та їх наставники!

У номінації "Діючі механізми" робота Назара Грижука була кращою і хлопчик посів перше місце! У номінації "Комп'ютерна графіка" перше місце посіла Тетяна Шишко, другі місця вибороли Євгеній Саганець, Микола Завершинський та Андрій Подольчак, треті місця отримали Ольга Кухтій та Ярослав Курочка.

Номінація "Креативна фотографія" принесла переможні результати для учнів, які використовують нестандартний та оригінальний підхід до створення своїх робіт. Перші місця здобули Кіра Коняхіна та Роман Вакулич, третє місце - у Кирила Пилипенка.

З перемогою в обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу "Наш пошук і творчість - тобі, Україно" можна привітати вихованку Школи робототехніки Кіру Коняхіну.

Відкрита виставка-конкурс "Space Dreams — 2023" також має результативні показники. Творчі і наполегливі учні Антон Закупін та Герман Лавочніков посіли перші місця!

Вітаємо гуртківців і їхніх наставників, бажаємо подальших успіхів!

Прес-служба міського голови.

Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi