НЕ ОБМЕЖЕНІ У МОЖЛИВОСТЯХ

2021-12-06

/Files/images/2021/P2180308.jpg

Третє грудня – Міжнародний день людей з особливими потребами. Для Покрова це ще одна нагода розповісти про неймовірних містян, різних за віком, але спільних у своїх непростих життєвих історіях, прагненнях та мріях. Цього дня соціальні установи, заклади культури й освіти говорили про досягнення, успіхи, про спільні проєкти і плани покровчан, обмежених у можливостях, але не у бажанні наповнювати своє життя яскравими подіями.

Цьому присвятили свою розповідь фахівці Публічної бібліотеки міста, міського народного історико-краєзнавчого музею ім.М.Занудька, Будинку культури Шолохового, клубних установ. Тут говорили у всепереможну віру у життя, яка допомагає подолати усі труднощі.

Вже традиційно у освітніх закладах пройшов марафон під символічним гаслом – «Повір у себе!». Понад 60 учасників з Покрова, Марганця, Житомирщини зібрав мистецький конкурс для особливих дітей «Будьмо щасливими разом», запроваджений Будинком творчості дітей та юнацтва.

Про творчі здобутки, безмежний потенціал розповідали у Музичній школі та Школі мистецтв, де пройшли концертні програми, виставки дитячих робіт. Учні Школи мистецтв, вихованці Олени Семенухи Єлизавета Халявченко та Віктор Ремезов взяли участь в Одеському інклюзивному перформансі "Особлива творчість особливих дітей" , отримали сертифікат учасника.

Цього дня зігрівали серця добротою і у територіальному центрі, де впроваджено напрямки з творчої реабілітації та соціальної адаптації людей з обмеженими можливостями. Доброта, щирість, милосердя, - чесноти, які дарують віру в себе, укріплюють силу духу людей, які є прикладом любові до життя.

Прес-служба міського голови.

Кiлькiсть переглядiв: 85

Коментарi