Немає кордонів для перемог

2021-05-14

/Files/images/2021/IMG_20210507_121757.jpg

Колективна радіостанція Будинку творчості знову перша! Вона доводить своє лідерство на безмежних просторах радіоефіру, у тому числі, й у турнірах англійською мовою.

Протягом навчального року спортсмени наполегливо працювали, відповідними є і результати. У колективці нові майстри спорту й нові перемоги. Вихованці керівника радіостанції, Почесного громадянина міста Миколи Голуба беруть більш вагомі вершини. За останні місяці команда Будинку, директор Ніна Якимова, поклала до загальної скарбнички закладу нове золото.

Микола Коробка, Ілля Рабольт та Арсеній Скворцов посіли перші місця у Кубку Українського державного центру позашкільної освіти, Всеукраїнських відкритих молодіжних змаганнях зі спортивного радіозв’язку на коротких хвилях "Молодіжний спринт- 2021". Здобули золото й у відкритих заочних змаганнях учнівської молоді з радіозв’язку на КХ "Молодіжний Кубок ім. В.В.Русінова UT8LL" , у відкритій першості Дніпропетровської області та відкритих молодіжних заочних змаганнях аматорської служби радіозв’язку України англійською мовою.

Ці турніри є одними з головних змагань спортивного року, вони збирають найсильніші команди і тим приємніше, що наша колективна радіостанція незмінно – Перша!

Прес-служба міського голови.

Кiлькiсть переглядiв: 95

Коментарi