• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • В рамках тижня БЖД рятувальники провели екскурсію для учнів загальноосвітніх шкіл

В рамках тижня БЖД рятувальники провели екскурсію для учнів загальноосвітніх шкіл

2018-04-19

/Files/images/2017-2018_nr/kvten/dsns/IMG_20180419_094222.jpg

В рамках тижня БЖД рятувальники провели екскурсію для учнів загальноосвітніх шкіл

В рамках проведення Тижня безпеки життєдіяльності 19 квітня наймолодші учні загальноосвітнього ліцею та середньої загально світної школи №9 завітали на екскурсію до рятувальників з 44 державної пожежно-рятувальної частини для ознайомлення з пожежною технікою та специфікою роботи рятувальників.

Спочатку школярам показали, яку техніку та обладнання використовують фахівці служби ДСНС для боротьби з вогнем та іншими небезпеками, продемонстрували пожежні автомобілі та розповіли з чого вони складаються, як вони працюють під час пожежі. Кожному бажаючому дали можливість спробувати себе в ролі рятувальника, приміряти бойовий одяг та посидіти за кермом пожежного автомобіля. Показали дітям куди направляються дзвінки за номером 101 та нагадали, що гратися з викликом пожежної служби суворо заборонено.

На інформаційному стенді дітей ознайомили з різноманітними видами пожеж та нещасними випадками, що сталися через недотримання правил безпеки. А також присутніх ознайомили з правилами поведінки в побуті та у різних екстремальних ситуаціях, що можуть трапитись з ними у повсякденному житті.

По завершенню зустрічі усі із задоволенням фотографувалися біля пожежного автомобіля, діти цього дня отримали багато позитивних вражень та були в захваті від побаченого і почутого. А також пообіцяли, що обов’язково розкажуть своїм друзям про екскурсію та про всі паради, яки вони отримали від рятівників.

Фото за посиланням...

Кiлькiсть переглядiв: 140

Коментарi