• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Підготовка до нового навчального року

Підготовка до нового навчального року

2017-08-22

/Files/images/2016-2017_nr/serpen/DSC_1173.JPG

Підготовка КДНЗ №18 «Барвінок» до нового 2017 – 2018 н. р. розпочалася ще у травні місяці. Так, у травні - червні 2017 року в дитячому садочку замінено частину старих вікон (20 штук) на нові, енергозберігаючі за кошти обласної депутатської субвенції.

Проведено технічне обслуговування автоматики безпеки газової котельні, сигналізаторів газу, системи газопостачання, повірку вентиляційних каналів та димоходів, лічильників холодної води та інші важливі роботи для життєзабезпечення дошкільного закладу. Зокрема, здійснено промивку системи опалення.

У рамках підготовки дошкільного закладу до нового навчального року та до роботи в осінньо – зимовий період за рахунок бюджетних коштів та коштів спонсорських надходжень проведено косметичні ремонти групових приміщень та в методичному кабінеті; замінено унітаз і водопровідну трубу на групі №5; замінено труби в топковій; закуплено новий посуд для вихованців та придбано м’який інвентар; зроблено ремонт та фарбування обладнання на території закладу.

Адміністрація дитсадка та колектив на чолі з завідуючою Ревуцькою Л.О. вдячні всій батьківській громаді, яка брала активну участь та допомагала у створенні затишку та комфорту в дошкільному закладі.

/Files/images/2016-2017_nr/serpen/DSC_1064.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 148

Коментарi