• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Про таємниці води, Нептуна та … безпеку

Про таємниці води, Нептуна та … безпеку

2017-07-14

/Files/images/2016-2017_nr/lipen/кднз18_3.jpg

Про таємниці води, Нептуна та … безпеку

У «Барвінковій країні» (КДНЗ № 18) не вщухає дитячий сміх, музика, не згасають посмішки. Триває оздоровча кампанія, а це завжди весело й цікаво!

З 10 по 14 липня вихованці поринули у світ безпеки життєдіяльності. І, хоч якою б серйозною не була тема тижня, дітвора мала змогу не лише навчитися обходити стороною небезпеки, які несуть у собі природні явища, рослини й тварини, дорога та вогонь, але й у цікавій ігровій формі отримали знання й практичні навички безпечної поведінки на водоймах. Про властивості води й обачну поведінку з цією стихією дітям розповів старий мудрий Нептун у супроводі рибок та русалоньок, а допомагало йому крихітне ЧерепашаткоТимко.

Дійство було насичене не теоретичними настановами та моралізаторством, а цікавими іграми, вправами, вікторинами та інсценізаціями. Завершилося ж свято, як і годиться, бризканням водою та конкурсом водяного малюнка на асфальті.

Сподіваємося, проведена в такій формі профілактична робота залишиться у дитячій пам’яті на все життя і навчить малят моделювати безпечну поведінку – власну та членів родини – у майбутньому.

/Files/images/2016-2017_nr/lipen/кднз18_4.jpg/Files/images/2016-2017_nr/lipen/кднз18_5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 129

Коментарi