Зі святом Дня дошкілля!

2012-10-01

/Files/images/novini2/Фото0515.jpg

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 13.04.2011 № 629 «Про затвердження Державної цільової соціальної програми розвитку дошкільної освіти на період до 2017 року» та резолюції І Всеукраїнського з’їзду працівників дошкільної освіти щодо відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля, згідно з листом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 05.09.2012 № 1/9-628, з метою відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля, рекомендації головного управління освіти і науки облдержадміністрації 27 вересня 2012 року в закладі були проведені урочистості для педагогічних працівників та вихованців.
Фахівці дошкільного закладу довели значущість професії вихователя дитячого садка. В народі кажуть, що людина двічі живе на світі: перший раз — у дитинстві, другий — у спогадах про нього. Так професія вихователя дає можливість завжди жити в світі дитинства. Вихователь — це мудрий наставник, терплячий учитель, тонкий психолог, знавець дитячої душі, найперший порадник для дитини і найближчий друг, людина, за допомогою якої малеча пізнає цей світ і себе.
Святкування «Дня дошкільника» розпочалося з проведення фотоквесту під оптимістичною назвою «Щасливе дитинство», в якому із завзяттям взяли участь як вихователі, так і діти та помічники вихователів. На фото вихователі зафіксували яскраві моменти з життя дітей в дошкільному навчальному закладі.
Музичний керівник Глущенко В.В. разом з вихованцями підготувала яскравий концерт «Святкуємо разом» для вихователів. В кінці свята відбулося нагородження подяками педагогів Клець А.В., Ковецьку Г.В., Макаренко Л.Л., Сліпко Н.В., Штурмак М.О., Кунах О.В. за творчі успіхи в роботі та з нагоди святкування Всеукраїнського Дня дошкілля.
Відповідну науково творчу атмосферу Дня дошкілля дозволили створити тематичні виставки, на яких були представлені творчі доробки педагогів — досвіди роботи, яскраві портфоліо, дидактичні посібники; дитячі вироби з теми «Моїй другій мамі», виставка дитячих малюнків «Я в дитячому садочку».
День дошкілля тільки закінчився, проте педагоги вже почали напрацьовувати творчі ідеї для наступних зустрічей. Гадаємо, це свято стане справжнім для всіх хто опікується дитинством.

Кiлькiсть переглядiв: 106

Коментарi