• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День народження міського об’єднання дитячих громадських організацій «Перлина»

День народження міського об’єднання дитячих громадських організацій «Перлина»

2015-12-15

/Files/images/2015-2016_nr/gruden/btdyu/4.jpg

10 грудня у Будинку творчості дітей та юнацтва відбулося святково-урочисте зібрання з нагоди відзначення 15 річниці Дня народження міського об’єднання дитячих громадських організацій «Перлина» та виборів його президента. Основна мета заходу - підвищення престижу лідерів дитячих громадських організацій, пропаганда позитивного лідерства у молодіжному середовищі, розвиток організаторських здібностей підлітків, виявлення і розповсюдження досвіду діяльності лідерів.

У рамках заходу було проведено перегляд «Візиток», у яких розкривалась діяльність дитячих осередків, а також виставку дитячих плакатів на вітальну тематику, роботу музею організації та вибори президента МО ДГО. До святкового дійства було залучено 250 дітей та дорослих з 9 освітніх закладів. П’ятеро лідерів подали свої кандидатури на посаду президента міського об’єднання, а саме : Петропольська Інна – лідер «Парламентської республіки» СЗШ №9, Середа Анастасія – лідер ДГО «Мрія» СЗШ № 6, Федорещенко Дар’я - лідер «Веселкової країни» НВК№1, Шевченко Ольвія – ДГО «Лідер», загальноосвітній ліцей, Шкуренко Катерина – лідер ДГО «Журавлик» СЗШ№8.

Переглянувши виступи кандидатів та ознайомившись з їхніми програмами кожен з присутніх в залі мав можливість особисто вкинути до виборчої скриньки бюлетень зі своїм вибором.

Переможцем у боротьбі за високе звання Президент міського об’єднання стала Петропольська Інна – лідер «Парламентської республіки», учениця 8-го класу СЗШ №9. Святковості заходу додав виступ бально-спортивної пари у складі Кухтін Руслани і Амірханова Віталія та солодкий стіл для «іменинників».

/Files/images/2015-2016_nr/gruden/btdyu/1.jpg/Files/images/2015-2016_nr/gruden/btdyu/2.jpg/Files/images/2015-2016_nr/gruden/btdyu/3.jpg/Files/images/2015-2016_nr/gruden/btdyu/5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 124

Коментарi