• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ПОЧАТОК ДЕРЖАВНОЇ ПІДСУМКОВОЇ АТЕСТАЦІЇ

ПОЧАТОК ДЕРЖАВНОЇ ПІДСУМКОВОЇ АТЕСТАЦІЇ

2012-05-14

/Files/images/novini/P5140005.JPG

14 травня 2012 року в 9-х класах розпочалася державна підсумкова атестація за курс основної школи з української мови (диктант). Атестація проведена в комфортних умовах, сприятливих для реалізації набутих учнями на уроках знань, умінь та навичок. Протягом академічної години учні працювали самостійно, зосереджено, з бажанням успішно розпочати найскладніший підсумковий етап навчання протягом 9-ти років.
Важливо, що успішному виконанню завдань державної підсумкової атестації сприяла велика підготовча робота: систематичне повторення раніше вивченого програмового матеріалу, групові консультації, індивідуальна робота на уроках та в позаурочний час по усуненню прогалин в знаннях учнів.
Організаційна лінійка налаштувала учнів на успішне виконання атестації.
14 травня 2012 р. о 09.00 год. Міністр освіти, молоді та спорту України Д.Табачник привітав дев’ятикласників, педагогів та батьків з початком ДПА.
Символічним є зміст тексту, обраний долею для написання дев’ятикласниками: «Берегиня роду і народу» - наче приурочений до Міжнародного дня Матері.
54 учні школи усвідомлено написали диктант про неминущу цінність, незмінну духовність, моральну велич людського суспільства – Матір.


Прес-центр КЗ «СЗШ № 9»

Кiлькiсть переглядiв: 160

Коментарi