КИЄВЕ МІЙ…

2012-04-02

/Files/images/novini/сш8київ.jpg

Ця подорож, безперечно, залишиться у наших спогадах надовго. А величезна кількість фотографій не дозволить забути жодного моменту цього чудового візиту до славнозвісного, золотоверхого Києва



Подорож до Києва? У Верховну Раду? Ще й безкоштовно?
Можете не вірити, але це правда.
За підтримки народного депутата Дмитра Шпенова, який представляє наше місто у Верховній Раді, команда з нашого міста, у складі 21-го учня, мала можливість відвідати столицю України на весняних канікулах.
Звичайно, у всіх було хвилювання. Багато запитань та сподівань. Думаю, усі вони справдились.
Спочатку оглядова подорож автобусом у найвизначніші місця столиці, потім – надзвичайно цікава екскурсія у Верховній Раді. Окрім історії її побудови, ми мали можливість оглянути багато приміщень Ради, і, навіть, славнозвісну сесійну залу. До речі, вона сподобалась найбільше. Весь час нас супроводжував Дмитро Шпенов з професійним фотографом, який зробив професійний фото звіт, на який ми з нетерпінням очікуємо.
Після цього - візит до найвідомішої православної святині України – Києво-Печерської Лаври, що з часів свого заснування стала постійним центром православ'я на Русі. А звідти, до спортивного комплексу «Олімпійський». Центральна арена країни виявилась надзвичайно масштабною та вражаючою. Прогулятися усіма її закутками, та вигукувати спортивні заклики з трибун стадіону – кому таке не сподобається? І, нарешті, Київський зоологічний парк. Незважаючи на ранню весну, ми залишилися вдоволеними після візиту цієї місцини. Тигри та лами, лисиці та вовки, мавпи та гепарди, страуси та змії – усе це ми мали змогу побачити.
Ця подорож, безперечно, залишиться у наших спогадах надовго. А величезна кількість фотографій не дозволить забути жодного моменту цього чудового візиту до славнозвісного, золотоверхого Києва, що здіймається своїми сяючими куполами увись попід хмари.
Шакалова Марія, 10-А клас КЗ "СЗШ №8"

Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi