• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень безпеки життєдіяльності дитини

Тиждень безпеки життєдіяльності дитини

2012-02-27

/Files/images/novini/№5 ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ.png

З 20 по 27 лютого в дошкільному закладі №5 пройшов Тиждень безпеки життєдіяльності дитини.
Його метою було: забезпечити належний рівень сформованості у дитини дошкільного віку навичок самозбереження, безпечної поведінки в навколишньому середовищі у відповідності до її вікових та індивідуальних особливостей.
Реалізувати поставлену мету педагогам вдалося через проведення різноманітних педагогічних заходів занять, розваг, ігор тощо.
Серед результативних необхідно відмітити заняття-подорож для дітей старшого дошкільного віку «В гості до світлофора Моргайка», заняття-вікторина «Номери безпеки», гра-розвага для дітей молодшого дошкільного віку «Допоможемо Киці перейти дорогу», заняття-гра «Іграшковий диво грай», сюжетно-рольова гра «Лікар Айболить», спортивна розвага «Нема лиха, коли все тихо» та інші.
Вихователі в ході занять розв’язали багато питань, які доведеться вирішувати у своєму житті вихованцям. Це такі як: безпечне поводження із сірниками, побутовою технікою, визначення алгоритму дій у випадку стихійного лиха, якщо залишився сам вдома та інші.
Малюки отримали емоційну та естетичну насолоду від проведених заходів та виявили високий рівень сформованості навичок безпе.чної поведінки.

Кiлькiсть переглядiв: 160

Коментарi