Зимова олімпіада

2014-02-24

/Files/images/kdnz22/2014_rk/кднз22_24.02.2014.jpg

Зимова олімпіада

Зимові Олімпійські ігри в Росії – це світове спортивне свято, до якого спортсмени готуються усе життя, щоб показати можливості людського організму, надихнути підростаюче покоління на здоровий спосіб життя , віру в себе.

У кожного в житті є свої Олімпійські ігри і починаються вони з дошкільного віку , як відбулось це 13 лютого у дошкільному навчальному закладі № 22 « Усмішка ».

Це яскраве дійство було розпочато урочистим парадом, яке очолив вихованець закладу з державним прапором.

Діти виконували вправи з обручами та колами з олімпійською символікою. Журі, на чолі з завідуючою Євич М.М., загадували загадки про зимові види спорту, а вихованці демонстрували свої успіхи з ведення шайби, з ходьби на лижах, санного спорту, вміння та навички з біатлону.

Як справжні спортсмени, діти виконували все технічно вірно, злагоджено, впевнено. Яскравими, емоційними були вболівання один за одного, кожен учасник відчув себе членом своєї команди.

По закінченні завідуюча Євич М.М. відмітила високі досягнення вихованців й вручила капітанам команд дипломи за активну участь в Олімпійських іграх. У заході приймали участь 3 групи дітей старшого віку – це 41 дитина дошкільного закладу.

Сплинуть роки, будуть в нашої малечі попереду ще не одні Олімпійські ігри, але ми сподіваємось, що саме ця перша зимова Олімпійська гра залишиться в їхній пам’яті назавжди.

Кiлькiсть переглядiв: 162

Коментарi