• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Суботня школа для майбутніх першокласників

Суботня школа для майбутніх першокласників

2014-02-12

/Files/images/oleksandrvka_novini/2014_rk/ОНСЗШ_12.02.2014_1.jpg

8 лютого 2014 року в КЗ «Олександрівська неповна середня загальноосвітня школа м. Орджонікідзе Дніпропетровської області» розпочала роботу суботня школа для майбутніх першокласників.

У світлому, святково прибраному залі, теплій та дружній атмосфері батьків учні 4 класу показали дітям виставу- казку «Колобок», де головний герой хотів знайти школу, щоб навчитися читати, писати, рахувати. Шукаючи школу йому зустрілися Ведмедик, який показав, як правильно сидіти за партою, Лисичка , яка вчила Колобка лічити квіточки. А ось Незнайко, як завжди, закликав героя не вчитися, тому що він і так усе знає, навіть, не навчаючись. Не вдалося перехитрити Колобка хитрій Бабі Язі та голодному Кощієві Безсмертному завдяки допомозі малят. Колобок, першокласник Петрик та дітлахи стали гарними друзями. Герої казки танцювали, співали, грали в ігри з дітьми.

Маленькі глядачі теж не залишилися без участі у цьому дійстві. Вони із задоволенням пограли в ігри « Хто швидше збере портфеля», « Як сидіти за партою», «Овочі-фрукти», були активними при вивченні необхідних для дітей фізкультхвилинок та відгадували загадки.

За активну участь кожен із них отримав невеличкі призи – сувеніри, які були виготовлені руками четвертокласників.

/Files/images/oleksandrvka_novini/2014_rk/ОНСЗШ_12.02.2014_2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 84

Коментарi