Лист воїнам – визволителям

2014-02-10

/Files/images/btdyu_novini/2014_rk/БТДЮ_10.02.2014_1.JPG

Лист воїнам – визволителям

4 лютого Орджонікідзе відзначило 70 років з дня визволення. Вдячні мешканці міста зі щирістю та широтою душі відзначили свято з піснею, із театралізованими дійствами, із солдатською кашею і піднесеним настроєм.

Виставка малюнків вихованців дитячих садочків, загальноосвітніх шкіл, вихованців Будинку творчості організована нашим закладом, стала своєрідним містком пам’яті між минулим і сучасним.

Особливим акцентом виставки був лист від нащадків Перемоги воїнам – визволителям, у якому кожен з перехожих мав можливість висловити слова вдячності за мирне життя, за Перемогу, за подвиг.

Найменші учасники свята віком від 6 років, подякували за сонце, мир і за те, що вони знають , що таке щастя. Найстарші - ветерани – педагоги , від імені 359 непрацюючих вчителів залишили зворушливі слова вдячності і сподівання на те , щоб ніхто не знав горя від війни.

Зігріті надзвичайними патріотичними почуттями, гості та орджонікідзевці під оплески зустріли святковий салют із великою надією на мирне майбутнє і нові теплі зустрічі.

/Files/images/btdyu_novini/2014_rk/БТДЮ_10.02.2014_2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 157

Коментарi