Акція «Допоможи зимуючим птахам»

2014-01-28

/Files/images/shkola2novini/2014_rk/СЗШ№2_28.01_1.JPG

Акція «Допоможи зимуючим птахам»

Яка прекрасна наша Батьківщина! У будь-яку пору року вона чарує око то барвами літа, осені, то казковою красою зими або буйним цвітінням весни. Але найгарніший куточок в природі залишається мертвим, якщо його не оживляють птахи.

Птахи – наше багатство. Їх потрібно знати і допомагати їм. Жменька крихіток хліба або насіння в пташиній годівниці зимою – і сторицею повернуть пернаті дарами садів, лісів, полів влітку.

Тому 27 січня в КЗ «СЗШ № 2» пройшла акція «Допоможи зимуючим птахам». Учні школи виготовили годівнички, принесли насіння проса, соняшника (не смаженого), сорга, шматочки сирого сала. До справи підійшли креативно. На стендах були представлені кращі малюнки, бюлетені, газети про птахів. Порадували своїми презентаціями про зимуючих птахів учні 9-11 кл., а учні 5-8 кл. на лінійці розповіли цікавинки про життя птахів «Про те, що буде, що було…». Уся школа проявила фантазію при виготовлені годівничок. І сьогодні, ми можемо ознайомитися з різними формами годівничок на шкільній виставці.

/Files/images/shkola2novini/2014_rk/СЗШ№2_28.01_2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 186

Коментарi