• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Проведення заходів з нагоди Дня Соборності та Свободи України

Проведення заходів з нагоди Дня Соборності та Свободи України

2014-01-25

/Files/images/ltsey_novini/2014_rk/Ліцей_25.01.14_1.jpg

Комунальний заклад

«Загальноосвітній ліцей м. Орджонікідзе Дніпропетровської області»

Інформація

про проведення заходів з нагоди Дня Соборності та Свободи України

З метою забезпечення належної організації та проведення у 2014 році заходів до Дня Соборності та Свободи України, утвердження високої політичної культури у суспільстві, виховання у молоді патріотизму, поваги до історичного минулого народу України, пропагування ідей єдності та спільності історичної спадщини, у загальноосвітньому ліцеї відбулися інформаційно-просвітницькі заходи.

22 січня всі класні колективи розпочали з єдиного громадянсько –патріотичного уроку «Соборна мати – України, одна на всіх, як оберіг», присвяченого цій знаменній даті.

Учениця 11-А класу Мокруха Ірина презентували результати пошуково – дослідницької роботи під час години спілкування «Єдина незалежна Соборна Україна моя» для учнів 8-11 класів. Протягом 21 – 23 січня пройшли тематичні зустрічі учнів 4,6,7 класів (кл.керівники Н.В.Антіпенко, С.М.Хісматуліна, Г.М.Ейхвальд, А.Г. Махинько, П.П.Смикова, О.О.Грацонь) у міській дитячійбібліотеці:«Історико – літературний похід: Україна – Соборна держава». Учні початкової школи під час перерв провели зустрічі «У дружньому колі», під час яких дізнавалися цікаві факти про Україну «Що в Україні най – най».

22 січня 2014 року пройшов зимовий тур інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» серед учнів 9 – 10 класів (керівник О.Ю.Устимчук), перемогу в якому отримали учні 9-А класу (капітан команди Поровай Олеся, кл керівник Л.Г.Балихіна).

Інформацію про історію святкування Дня Соборності та Свободи України протягом дня учні отримували з кінофільму «Соборність української держави» (керівник проекту М.В.Єрмолаєва), який демонструвався по телевізору в вестибюлі ліцею, з інформаційного стенду "Україна Соборна, держава непоборна" (від. О.В.Степаненко), спеціального випуску шкільної газети «SOS» (редактор О.О.Грацонь) та виставка навчально-методичної літератури до дня соборності України, розміщеної в бібліотеці ліцею (Г.В.Томаш).

Директор ліцею: Н.О.Бондаренко

/Files/images/ltsey_novini/2014_rk/Ліцей_25.01.14_6.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 73

Коментарi