заняття з розвитку мовлення

2014-01-23

/Files/images/kdnz18_novini/2014_rk/КДНЗ№18-23 січня.jpg

Колективний перегляд різних видів діяльності в дошкільному навчальному закладі є однією з форм роботи з підвищення кваліфікаційного рівня педагогічних працівників з різним рівнем освіти, стажем педагогічної діяльності.

У відповідності до річного плану 22.01.2014 року в комунальному дошкільному навчальному закладі №18 «Барвінок» (яслах – садку) загального типу еколого – валеологічного спрямування м.Орджонікідзе Дніпропетровської обл. відбувся відкритий перегляд заняття з розвитку мовлення у ll молодшій групі «Вітерець – Пустунець». Вихователі групи С.М.Жиленко, С.М.Бойко представили до уваги присутніх мовленнєву роботу з малятами спираючись на педагогічну методику раннього читання О.Декролі. Використовуючи інтерактивні форми роботи з дітьми (сюрпризний момент, дидактичні ігри «Слова загубилися», «Що зайве?», «Склади слово», практичні вправи на ПК) педагоги на високому рівні продемонстрували набуті компетенції малят. На сьогоднішній день малюки вже «читають» слова «МАМА», «МАША», «БАБА», «КІТ», «СОНЦЕ», «ДІД».

Мовленнєва діяльність в нашому дошкільному закладі не обмежується лише спеціально організованими заняттями, а й розгортається в повсякденному житті у формі мовленнєвих ігрових ситуацій, дидактичних ігор, індивідуальній роботи, самостійній художньо-мовленнєвій діяльності, а також включається в предметну, ігрову, пізнавальну, образотворчу, театралізовану, музичну діяльність

Кiлькiсть переглядiв: 103

Коментарi