Кожній дитині – світло знань

2014-01-15

/Files/images/ltsey_novini/2014_rk/Ліцей_кожній дитині1.JPG

Комунальний заклад

«Загальноосвітній ліцей м. Орджонікідзе Дніпропетровської області»

Кожній дитині – світло знань

Щодня поспішаємо зранку до школи,

Щоб двері найменшим в світ знань відчинить,

Щоб творчості іскру і віру у себе

У кожному серці зуміть запалить.

Дім починається з фундаменту, а кожна школа - з її початкової ланки, яка приймає дитину такою, як вона є, і допомагає їй стати розвиненою, освіченою людиною. Професія першого вчителя унікальна, неповторна, життєдайна. Саме він відкриває нову «шкільну епоху» дитинства, спрямовує невичерпну дитячу енергію.

Своє головне завдання вчителі початкової школи КЗ «Ліцей» вбачають у розкритті індивідуальності кожної дитини, тому девізом нашої роботи є слова «Відкрити в кожній дитині душу творця, дати їй змогу пробудитися й розквітнути».

Основним принципом роботи вчителів є використання сучасних досягнень вікової психології, інноваційних технологій навчання для успішного розвитку пізнавальних, інтелектуальних, творчих, фізичних здібностей школярів. У впровадженні інноваційних методів і технологій педагоги керуються основними заповідями: любити, вірити, знати, поважати та розуміти дитину.

Однак інтелектуальний розвиток кожної дитини – не єдина мета, велику увагу приділяють вчителі моральному та естетичному розвитку своїх вихованців. Цьому сприяє проведення різноманітних заходів: «Посвята першокласників в школярі», «Осінній бал», «Новорічний калейдоскоп», «Міс Аліса», «Ну-мо, хлопці», «Ну-мо, дівчата», «Книжчини іменини», «Прощання з букварем», «Прощання з початковою школою». Щорічно учні показують свої вміння піл час декади методичного об'єднання. Особливо цікавими для них є спілкування у дружньому колі, виставки малюнків, конкурси інсценівок.

Одним із перших у місті вчителі розпочинають роботу суботньої школи для майбутніх першокласників. В цьому році малята мають можливість разом із вчителями – професіоналами Надією Василівною Антіпенко та Світланою Миколаївною Хісматуліною поринути у цікавий світ шкільного життя на заняттях суботньої школи для майбутніх першокласників. До послуг малечі: кабінети початкової школи, комп’ютерні класи, актова та спортивні зали та багато цікавинок.

Першокласників майбутніх

Наш ліцей вітає!

Зимова суботня школа

Двері відчиняє

Ждуть вас зустрічі цікаві

З диво-вчителями

Тож приводьте дошкільнят,

Любі тата й мами.

Шановні батьки!

Запрошуємо Вас разом з дитиною відвідати заняття суботньої школи «Мудринка» 25.01.2014р.о 1000годині.

Довідки за телефоном 4-28-55.

Вчителі методичного об'єднання початкових класів КЗ «Ліцей»

/Files/images/ltsey_novini/2014_rk/Ліцей_кожній дитині2.JPG/Files/images/ltsey_novini/2014_rk/Ліцей_кожній дитині3.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 99

Коментарi