Всеукраїнський тиждень права

2013-12-25

/Files/images/chertomlik_novini/Чертомлик_всеукраїнський тиждень права1.JPG

Всеукраїнський тиждень права

Протягом тижня з 09 грудня по 13 грудня 2013 року педагогічним колективом закладу було проведено велику роботу з правової освіти учнів та батьків. Вчителі початкової школи провели години спілкування за темами: «Права дитини», «Феміда в гостях у казки», «Наші права – щасливе дитинство».

На початку та наприкінці тижня було надруковано два номери шкільної газети «Правознавець». Проведено конкурс малюнків «Мої права», фотовиставку «Заклади міста Орджонікідзе», які допомагають реалізовувати права дитини. Проведено зустріч з працівником міліції: Ляшенко вірою Василівною. Виготовлено та презентовано три презентації за темами: «Світова книга прав дитини», «Права дітей», «Права дитини».

9 грудня проведено загально шкільну лінійку «Права дитини», протягом тижня виготовлено матеріали для оновлення класних куточків правових знань. Проведено батьківський всеобуч «Виховуємо разом» та лекцію для батьків «Молодь і протиправна поведінка».у 9 класі у рамках профорієнтаційної роботи пройшла науково-практична конференція «Моє право на працю». Виготовлено пам’ятку «куди звертатися по допомогу, коли порушують твої права».

/Files/images/chertomlik_novini/Чертомлик_всеукраїнський тиждень права2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 219

Коментарi