Казки, що виховують…

2013-12-20

/Files/images/shkola2novini/2 школа_подаровані книжки1.jpg

Казки, що виховують…

День Святого Миколая - це день святкування та вшанування пам’яті Святого Миколая.

В Україні, за традицією, в цей день Святий Миколай вночі розносить дітям подарунки під подушки, зберігаючи свою причетність, для того, щоб діти вірили в чудо, звершуване ним і вчилися милосердя в святого.

Дуже полюбляють це свято діти в КЗ «СЗШ № 2». В цей день у школі радо зустрічають гостей. А учні 2-х класів традиційно готують і показують виставу.

Сьогодні до нас завітали шановні гості, які завжди підтримують школу, не відмовляють у допомозі це : начальник управління освіти Рубаха Г.П.; депутат міської ради Мациборку С.М.; представник міськвиконкому Усенко Л.В.; настоятель храму Іоанна Златоустого благочинний Нікопольського району протоієрей В.Качан; голова батьківського комітету школи Павлюк В.В.; представник від батьківської громадськості Калюка О.В.

Вони із задоволенням відвідали яскраву новорічну виставу.

Галина Петрівна Рубаха від імені народного депутата Верховної Ради України Андрія Шипка, вручила дітям початкової школи яскраву збірку казок під назвою «Казки, що виховують: класика для дітей» з аудіо-додатком. В цій збірці зібрано 10 найкращих казок письменників та народів світу. Діти та батьки залишилися задоволеними, малеча з радістю та вдячністю читатиме казки.

Дякуємо народному депутату Верховної Ради України Андрію Федоровичу Шипку за увагу та цікаві подарунки.

/Files/images/shkola2novini/2 школа_подаровані книжки2.jpg/Files/images/shkola2novini/2 школа_подаровані книжки3.JPG/Files/images/shkola2novini/2 школа_подаровані книжки4.JPG/Files/images/shkola2novini/2 школа_подаровані книжки5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi