Казки, що виховують

2013-12-13

/Files/images/6shkola_novini/6школа_напередодні дня миколая1.jpg

Напередодні свята Святого Миколая в КЗ «СЗШ №6» відбулася зустріч з народним депутатом А.Ф.Шипком. Діти початкових класів зустріли гостей святковим концертом, провели майстер-клас до дня Святого Миколая. Андрій Федорович привітав усіх присутніх з наступаючим святом. І в подарунок діти отримали збірки «Казки, що виховують».

Гості школи – народний депутат Андрій Федорович Шипко, помічник народного депутата Тетяна Володимирівна Мороз, начальник відділу виконкому Орджонікідзевської міської ради у справах сім'ї та молоді Ірина Геннадіївна Клапко, начальник управління освіти виконкому Орджонікідзевської міської ради Галина Петрівна Рубаха - стали учасниками правового брейн-рингу «Я знаю право», що проходив серед учнів 9-11 класів у рамках Всеукраїнського тижня права. Андрій Федорович поділився спогадами про шкільні роки, побажав старшокласникам відмінних оцінок, наполегливості у досягненні мети.

У переддень свята Андрія Первозванного директор школи Г.Р.Юртаєва привітала народного депутата з Днем його небесного покровителя і побажала від імені всього колективу здоров’я, щастя та успіхів у праці задля свого народу і держави.

/Files/images/6shkola_novini/6школа_напередодні дня миколая2.jpg/Files/images/6shkola_novini/6школа_напередодні дня миколая3.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 102

Коментарi