«Міс Осінь»

2011-11-08

/Files/images/мыс.JPG

04 листопада 2011 року чудовий, осінній вечір зібрав старшокласників міста до Будинку творчості дітей та юнацтва на конкурсно-розважальну програму «Міс Осінь». Для участі у конкурсі заявки подали всі ЗНЗ. Активність учасниць підтверджувалась тим, що напередодні у всіх школах пройшли відбіркові тури однойменного конкурсу. Чарівність,багатство кольорів та щедрість осені демонстрували не менш чарівні та привабливі конкурсантки:
СЗШ №2- Карамушка Олена, З\О ліцей – Кикоть Альона, СЗШ№4-Байтемірова Тетяна, СЗШ№5- Амірханова Юля, СЗШ №6 – Кучерява Людмила та Андрущенко Анна, СЗШ№8- Олексюк Дар’я, СЗШ№9-Ананченко Настя, НСЗШк.-інт. – Гарасюк Катерина, ОНСЗШ-Цаларунга Дар’я.
Святкове дійство передбачало два конкурси. Перший-візитка( завдання полягало в тому, щоб кожна з учасниць в оригінальній формі презентувала свій осінній костюм), другий – конкурс відео кліпів ( учасниці показували пародії на відомих вітчизняних та зарубіжних естрадних виконавців).
За високу сценічну культуру, динаміку руху, естетичність костюмів та реквізитів,творчий підхід до вибору матеріалу, оригінальність постановки, артистизм-справедливе журі на чолі з начальником управління освіти виконавчого комітету Орджонікідзевської міської ради Г.П.Рубахою визначило переможцями серед неповних загальноосвітніх шкіл- ученицю школи-інтернат загадкову Катерину Гарасюк та серед середніх загальноосвітніх навчальних закладів – граціозну, запальну Альону Кикоть
Кожна учасниця конкурсу отримала грамоту від управління освіти, солодкий подарунок від вболівальників та квіти від шанувальників.

Кiлькiсть переглядiв: 79

Коментарi