Немає більшої цінності, ніж життя…

2013-12-13

/Files/images/kdnz5_novini/КДНЗ5_1.jpg

Немає більшої цінності, ніж життя…

«Кожна дитина має усвідомлювати, що немає більшої цінності, ніж життя…» - під таким гаслом пройшла акція «Здорова дитина – Майбутнє України» у дошкільному навчальному закладі №5.

Метою акції було сформувати соціально - компетентну особистість. Формування основ безпеки життєдіяльності дошкільнят. Розвиток практичних вмінь та навичок, вивчення правил безпечної поведінки вдома і на вулиці, а також навчання дітей розумінню, що може становити небезпеку в оточуючому середовищі.

Протягом всього місяця діти приймали участь у різних заходах, розвагах, іграх, спрямованих на поповнення та закріплення знань про безпечну поведінку у навколишньому. Однією з найяскравіших було заняття-подорож для дітей молодшого дошкільного віку «Для чого потрібно мити руки?», яку провела Петраківська І.В. Діти набували практичних навичок як правильно мити руки, доглядати за своєю зовнішністю, добирали предмети для гігієни, вчилися бути охайними.

У результаті проведеної акції діти отримали нові знання щодо зміцнення здоров'я, які стануть корисними протягом усього життя.

/Files/images/kdnz5_novini/КДНЗ5_2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 117

Коментарi