Правова культура в школі

2013-12-12

/Files/images/oleksandrvka_novini/Олександрівка правова культура.jpg

Правова культура в школі

У період з 09.12.- 13.12.2013 року в комунальному закладі «Олександрівська неповна середня загальноосвітня школа м.Орджонікідзе Дніпропетровської області» проходить тиждень правової освіти.

Першим кроком було проведення урочистої лінійки, під час якої учитель історії та правознавства Ігнатенко Лариса Іванівна ознайомила школярів із планом заходів правознавчого тижня.

Класний керівник 9 класу, Матюшенко О.І.,провела з учнями тренінг «Як не стати жертвою злочину» .Учні дізналися про те, як уникнути небезпеки та не стати жертвою злочинних дій. Також школярі вчилися аналізувати небезпечні ситуації та знаходити правильний шлях вирішення проблем.

Для учнів 7 класу (класний керівнику Пацеріна Н.В.) було проведено інформаційний дайджест «Конституція – основний закон України», під час якого учні ознайомилися із поняттями «Конституція», «громадянин», «право», «Президент».

Учні 4 класу (класовод Куляс Т.Ю.) взяли участь у проекті «Права дитини». Учасники цього проекту ознайомилися із правами які має кожна дитина про неможливість їх порушення. У цікавій вікторині обговорили права героїв, які порушувалися в народних казках. Діти знають свої права, навчилися їх реалізовувати.

Кiлькiсть переглядiв: 100

Коментарi