Школа - родина. Кроки співпраці

2013-12-09

/Files/images/6shkola_novini/6 школа батьківська конференція2.jpg

Школа - родина. Кроки співпраці

Батьківська конференція "Школа - родина. Кроки співпраці". Ось таку тему запропонувала для роботи адміністрація комунального закладу «Середня загальноосвітня школа № 6 м. Орджонікідзе Дніпропетровської області», зібравши чергову конференцію педагогічного колективу і батьківської громадськості, яка відбулась 21 листопада 2013 року.

Директор школи Г.Р.Юртаєва щиро подякувала педагогам і батькам за тісну співпрацю, і розпочала роботу конференції, нагадавши, що відбувається вона два рази на рік, та запросила обрану президію до своїх обов'язків. Із доповіддю щодо важливості співпраці батьків із педагогічним колективом як запоруки успіху дітей, а також про численні здобутки не лише на рівні школи, а й міста та області виступила Галина Романівна. Відрадно, що перелік імен учнів-переможців різноманітних конкурсів та олімпіад супроводжувався щирими оплесками батьків, яким було приємно і за досягнення своїх дітей, і за високий імідж навчального закладу.

Директору школи, раді школи, піклувальній раді, загальношкільному батьківському комітету систематично працювати протягом 2013-2014 н.р. у різних напрямках навчально-виховного процесу школи, які були затверджені на конференції.

Г.Р.Юртаєва висловила велику вдячність за розуміння і співпрацю владі міста, міському центру зайнятості, відділу освіти, а особливо – спонсорам і небайдужим до проблем школи людям, котрі долучались до покращення її матеріально-технічної бази.

Конференція у КЗ «СЗШ № 6» - це завжди гарна нагода у спілкуванні, у вирішенні нагальних проблем, у плануванні роботи школи.

/Files/images/6shkola_novini/6 школа батьківська конференція1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 94

Коментарi