Посвята в п’ятикласники

2013-12-02

/Files/images/shkola2novini/2 школа посвята в 5 класники.JPG

Посвята в п’ятикласники

Зашуми, великий зале,
Більше оплесків давай.
П’ятикласників сьогодні
Рідна школо, привітай!
Зібрались ми на свято
П’ятикласників вітати від душі
Дивіться, їх у нас багато, –
Тож зустрічайте, – ось вони!

Дорогі друзі! 29 листопада в КЗ «СЗШ№2» відбулося свято для учнів п’ятих класів «Посвята в п’ятикласники». Ми з вами всі розуміємо, що віднині розпочинається нова сторінка в житті школярів. Перша ланка шкільного життя позаду, а сьогодні вони – п’ятикласники! У них нові вчителі, нові кабінети, предмети – загалом, вражень вистачає!

Першою частиною заходу стали презентації 5-А класу (класний керівник – Бурмак Галина Миронівна) та 5-Б класу (класний керівник – Заболотна Олена Василівна) як учнівських колективів, під час яких учні знайомили гостей зі своїми захопленнями, дорученнями, демонстрували свої творчі здібності.

Друга частина заходу була випробувальною: учні відповідали на запитання, пов'язані з нашою Батьківщиною – Україною, точно і без вагань відповідали на загадки, які загадували ведучі, та показали свою колективну згуртованість у цих міні-змаганнях. Свої вітання для п’ятикласників підготували учні 6 класу - це Макаренко Тетяна, яка звеселила всіх чудовими гуморесками та учениці 7 класу – Логвінова Ірина, Чувашова Аделіна та Компанієць Альбіна, що подарували усім присутнім гарну пісню. Потім учні дали колективну клятву п’ятикласників, пообіцявши гідно нести звання учнів загальноосвітньої школи. Закінчилося свято піснею «Веселкова», яку виконали учні 5-А класу.

/Files/images/shkola2novini/2 школа посвята в 5 класники2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 160

Коментарi