• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Ідемо до майбутнього, озираючись на минуле

Ідемо до майбутнього, озираючись на минуле

2013-11-28

/Files/images/6shkola_novini/д_ф серце україни.JPG

Ідемо до майбутнього, озираючись на минуле

Дніпропетровщина - перлина України. Вона має багату і славну історію, яка сягає у сиву давнину століть і тисячоліть…

27 листопада 2013 року в комунальному закладі «Середня загальноосвітня школа № 6 м. Орджонікідзе Дніпропетровської області» відбулася презентація документального циклу «Серце України», генеральним продюсером якого виступив віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул. Для учнів 8-11 класів з метою патріотичного виховання молодого покоління й донесення до нього правдивої інформації про історію Великої Вітчизняної війни організовано трансляцію першого фільму з вищезгаданого циклу під назвою «Павлоградська увертюра», в основу якого покладено свідчення очевидців та учасників подій 1941-1944рр. Під час перегладу у залі була присутня депутат від «Партії регіонів» Тарасенко Алла.

«Уже майже сім десятиліть відділяє всіх нас від того страшного дня, коли в кожну українську сім’ю надійшла зловісна звістка про початок великої кровопролитної війни. Безжальне колесо минулої війни прокотилося по українській землі, залишивши за собою розруху і безліч людських жертв. Справжній масштаб цих великих втрат неможливо оцінити. Навіть всевладний час не в змозі стерти із нашої пам’яті згадку про ті страшні й величні події. Нам ніколи не забути цієї страшної трагедії», - слова очевидця,

сповнені болю зізнання, що так зненацька вихопились з його уст, і вразили до глибини душі учнів, які переглядали документальний фільм у шкільному Залі міст-героїв. Важко не погодитись з думкою, що минуле має велике значення для сьогодення.

Нас єднає не тільки приналежність до одного регіону, його історії та надбань, але й прагнення зробити його ще більш красивим, багатим, успішним, щоб і сучасники, і нащадки відчували у серці гордість за рідний край, за свій народ, за Велику Перемогу.

/Files/images/6shkola_novini/д_ф серце україни2.JPG/Files/images/6shkola_novini/д_ф серце україни3.JPG/Files/images/6shkola_novini/д_ф серце україни4.JPG/Files/images/6shkola_novini/д_ф серце україни5.JPG

/Files/images/6shkola_novini/д_ф серце україни6.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 241

Коментарi