Так тримати – «Паросток»

2013-11-26

/Files/images/btdyu_novini/БТДЮ_паросток1.JPG

Так тримати – «Паросток»

21 листопада 2013 року у будинку творчості дітей та юнацтва відбувся фінальний тур міської спортивно-туристичної програми «Паросток», який проходив у рамках Всеукраїнського фестивалю – конкурсу «Молодь обирає здоров’я». Метою заходу було вдосконалення спортивно-туристичної роботи та популяризації і пропаганди здорового способу життя серед молодших школярів.

Програма передбачала такі етапи, а саме: «Протягування мотузки через карабіни», «Перенесення фішок з бази № 1на базу №2», «Подолання купин», «Транспортування постраждалого», «Тунель», «Складання рюкзака».

У наполегливій боротьбі діти з усіх сил намагалися показати свою силу та спритність, відчуття плеча товариша, уміння долати перешкоди та впевнено йти до перемоги.

У змаганнях брали участь п’ять команд міста. Перше місце посіла команда «Дружба» СЗШ №4, друге – команда «Спартак» СЗШ №6, третє – команда «Апельсин» СЗШ №9. Четверте та п’яте місце відповідно отримали Чортомлицька та Олександрівська НСЗШ. Сподіваємося, що незабаром «Паросток» дасть нові пагони та плоди.

/Files/images/btdyu_novini/БТДЮ_паросток2.JPG/Files/images/btdyu_novini/БТДЮ_паросток3.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 160

Коментарi