Осінь щедра та багата

2011-11-09

/Files/images/сінь 23.jpg

Осінь щедра та багата
Заглядає в кожну хату.
І щоб ми не сумували
Казку нам подарувала.

З 26 жовтня в КДНЗ № 23 «Попелюшка» розпочався цикл тематичних ранків «Осінь в гості завітала». Святково прикрашена музична зала створює дітям радісний настрій, очікування казки. Казку дітям подарували вихователі групи № 7 Бойко Тетяна Петрівна та Полтавченко Марія Олександрівна, музичний керівник Чумаченко Лілія Григорівна.
Діти молодшої групи співали пісні про осінь, розповіли багато віршів. Осінь багата на різні гостинці. «Грибочки в лісі» - гарний таночок, який виконали хлопчики. Він був емоційно піднесеним, цікавим, радісним.
Золота осінь вкриває землю золотим килимом, створюючи неповторну красу. Дівчатка разом з Осінню виконували танок «Листя золоте». У кожної дівчинки в руках були золоті листочки, які напередодні свята діти всі разом назбирали на майданчику. Під музичний супровід дівчатка показали, як листочки кружляють над землею, як стеляться до ніг, створюючи золотий килим.
Цікавим сюрпризом для дітей був прихід в гості до них їжачка, який з ними погрався в цікаві ігри, пригостив їх запашними яблучками. Тематичний ранок пройшов у піднесеному настрої, цікаво, радісно.

Кiлькiсть переглядiв: 189

Коментарi