«Міс Аліса - 2013»

2013-11-20

/Files/images/6shkola_novini/getImageооро.jpeg

«Міс Аліса - 2013»

- конкурс краси та грації, таланту і творчості, який традиційно проводиться в Будинку творчості дітей та юнацтва, відбувся 14 листопада 2013 року.

У конкурсному відборі взяли участь 9 дівчаток міста. КЗ «СЗШ № 6» представляла учениця 4-Б класу Карпенко Софія, переможниця шкільного етапу. Конкурсна програма складалася з наступних конкурсів: "Маскарадна візитка", "Музичний конкурс, "Конкурс відеокліпів – пародій». У першому конкурсі необхідно було розкрити та втілити образ казкового героя або історичної особистості. Софія виконала роль головної героїні казки «Снігова королева» - Герди - доброї, розумної та кмітливої дівчинки. Коли її друг Кай потрапив у біду, вона прийшла йому на допомогу. Так роблять тільки справжні друзі. Вони не кидають товаришів у лихі часи. Доброта Герди та її палка віра у порятунок Кая допомогли їй подолати багато труднощів на шляху до мети. А допомогли їй у цьому учні 5-В класу.

У "Музичному конкурсі" під час виконання пісні «Песня – это птица» Софія порадувала глядачів чистотою інтонування і гарними вокальними здібностями.

Перевірці кмітливості, оригінальності та винахідливості учасниць був присвячений конкурс відеокліпів–пародій, у якому кожна з учасниць була неповторною. Наша школа обрала для пародії яскраву особистість, дівчинку, яка брала участь в «Дитячому євробаченні - 2013» Даяну Кірілову з піснею «Кто зажигает звезды».

Конкурси були цікавими та змістовними, всі учасниці змогли показати не лише свою артистичність, а й знання.

Ми вітаємо з перемогою та званням «Міс Аліса - 2013» ученицю школи № 6 Карпенко Софію.

Кiлькiсть переглядiв: 95

Коментарi