• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Танець – це рух, рух – це життя, а жити треба красиво

Танець – це рух, рух – це життя, а жити треба красиво

2013-11-20

/Files/images/6shkola_novini/getImage.jpeg

Танець – це рух, рух – це життя, а жити треба красиво

12.11.2013р. учні 9-11 класів КЗ «СЗШ № 6» взяли участь у міському фестивалі «Життя-це рух, здоров’я та краса». Цей фестиваль танців проходив в рамках місячника, присвяченого здоровому способу життя.

«Протягом життя кожна людина прагне до самовираження. Показати свої бажання і виявити почуття можна різними способами, серед яких — танець. Жити — означає постійно рухатися вперед. А одним із засобів руху є танець, який в гармонії з тілом допомагає людині самовиражатися», - таку думку має танцювальний колектив «Натхнення» нашої школи.

Відомо, що яскраві масові заходи швидко впливають на формування громадської думки. Тому саме основним аспектом для формату проведення фестивалю було запропоновано «танець».

Танець – це рух життя, єдина мова для всіх людей, за допомогою якої ми можемо розбудити свідомість багатьох і спонукати змінити образ мислення та стиль життя на користь зміцнення здоров’я.

У цілому, фестиваль відзначився високим організаційним рівнем. Основної мети заходу було досягнуто: головні учасники – учні, здобули багато цінної інформації про власне здоров’я; відкрили для себе розмаїтий світ пластичних, танцювальних, спортивних рухів; навчилися бути вправними і впевненими; отримали емоційне задоволення від насиченого активного життя. Тож висловлюємо щиру вдячність усім, хто брав у ньому участь і допоміг реалізувати такі благородні наміри.

/Files/images/6shkola_novini/getImage1.jpeg/Files/images/6shkola_novini/getImage2.jpeg/Files/images/6shkola_novini/getImage3.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 84

Коментарi