• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Учнівське самоврядування – простір для розвитку інноваційної особистості

Учнівське самоврядування – простір для розвитку інноваційної особистості

2013-11-20

/Files/images/6shkola_novini/DSCN27352.jpg

Учнівське самоврядування – простір для розвитку інноваційної особистості

Формування ініціативної, здатної приймати нестандартні рішення особистості неможливе без широкого залучення учнів до управління шкільними справами через діяльність в органах учнівського самоврядування.

У 2012-2013 навчальному році ми працюємо над вдосконаленням та розширенням учнівського самоврядування.

07 листопада в школі відбулася учнівська конференція, на яку були запрошені учні 5-11 класів. Члени Ради УСШ Шевченко Аліна, Андрущенко Анна, Крігер Вікторія, Сенько Ална виступили з аналізом роботи учнівської ради за вересень-жовтень 2013р. та запропонували план роботи на листопад-грудень 2013р.. Звернули увагу на те, що всі заплановані заходи учнівською радою були виконані на 100%. Тому побажали новій раді, яка була обрана, плануючи якусь справу - доводьте її до кінця.

Учасники конференції висунули чотири кандидатури на посаду Голови учнівського самоврядування школи: Середу Анастасію (8кл.), Соколова Станіслава (10 кл.), Андрущенко Анну (11-А кл.), Забутну Марину (11-Б кл.), які ознайомили учнів школи зі своїми програмами керування учнівським самоврядуванням. Вибори Голови учнівського самоврядування школи відбулися 12 листопада 2013р., за підсумками яких учні 5-11 класів обрали Президентом учнівського самоврядування школи ученицю 11-А класу Андрущенко Анну.

Під час діяльності члени учнівського самоврядування розвивають свої лідерські й управлінські якості, формують відповідальність і самостійність. Під час роботи у творчому колективі кожен учень намагається оцінити не лише роботу інших, але й свою.

Перше засідання учнівської ради відбудеться 21 листопада 2013р. з новообраним президентом учнівської ради.

Отже, для формування якостей, необхідних для становлення особистості, необхідно залучати учнів до роботи в органах учнівського самоврядування.

/Files/images/6shkola_novini/IMG_67982.JPG/Files/images/6shkola_novini/DSCN27262.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 100

Коментарi