Новини від "Калинки"

2011-10-24

Фізкульт-ура! Футбол, хокей, весела гра
— лунає скрізь: «Фізкульт-ура!». У ритмі
— стукотять серця, усіх гуртує фраза ця. Хто з фізкультурою на «ти», в житті досягне він мети, бо в спорті — міць та сила і для душі, й для тіла. На стадіоні дітвора скандує в такт: «Фізкульт-ура!» У відповідь:«Фізкульт-привіт!» — єднають весь спортивний світ.
Леся Вознюк

Під керівництвом управління освіти Орджонікідзевської міської ради кожного року до «Дня фізкультурника» наш дошкільний навчальний заклад № 8 «Калинка» приймає участь в змаганнях «Веселі Старти», які проходять на міському стадіоні «Авангард». Всього під час «Веселих Стартів» виконується 6 естафет які закінчуються загальним таночком «Веселі каченята». Перша естафета називається «Біг з м’ячем», яка виконується для розминки основних м’язів. Друга естафета називається «Переправа» - для орієнтування у просторі. Третя естафета – «Ведмедики». Вона проводиться з метою швидкого бігу на високих карачках для навантаження м’язів ніг. Четверта естафета - «Стрибки в мішках», найулюбленіша для дітей. «Тонель» - це п’ята естафета, що спонукає дітей швидко рухатися і шикуватися в колону. А на шостій естафеті діти по черзі викладають «сонечко з промінцями» для підняття позитивного настрою.
В цьому році в змаганнях приймали участь діти старшого дошкільного віку. Вони із задоволенням виконували вправи, вболівали та співпереживали один за одного у змаганнях з дітьми інших дошкільних закладів. За участь в «Веселих Стартах» кожен учасник отримав солодкий приз. Свято відбулося для всіх!

Кiлькiсть переглядiв: 175

Коментарi