• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Завітайте, любі друзі, в наш чудовий світ!»

«Завітайте, любі друзі, в наш чудовий світ!»

2011-10-06

/Files/images/день.jpg

Згідно з планом роботи по Будинку творчості на 2011 – 2012н.р. «Про організацію та проведення Дня відкритих дверей закладу «Завітайте, любі друзі, в наш чудовий світ!», з метою сприяння розвитку талановитих, соціально активних дітей та творчих колективів, самореалізації вихованців, трансляції позитивного досвіду у середовищі однолітків та шкільних громад
06.10.2011р. у Будинку творчості дітей та юнацтва відбулася концертно-ігрова програма з нагоди Дня відкритих дверей закладу «Завітайте, любі друзі, в наш чудовий світ!».
Будинок, в якому народжуються мрії – так лагідно поміж собою говорять орджонікідзевці про Будинок творчості дітей та юнацтва, який разом з рідним містом виріс і окрилився, ставши візитною карткою невичерпної творчості. 06.10.2011р. у День відкритих дверей вогник творчості запалав ще яскравіше, бо об’єднав усіх присутніх (гостей, вихованців, педагогів) в одну дружню і талановиту сім’ю, довівши ще раз, що у творчості немає меж, що творчість – це ніби пташка, що летить увись до сонця, і тільки мудре серце педагога допомагає досягти висот. На вході до закладу учнівську молодь міста гостинно зустрічали вихованці вокальної студії «Ексклюзив», керівник Гудков М.К. та вокальний ансамбль «Фантазія», керівник Щеднова Н.В. Гості свята, серед яких – представники управління освіти, батьки, діти різного віку, педагоги не поспіхом розглядали представлені яскраві виставки робіт трьох центрів навчально-виховного процесу Будинку творчості: центр громадянського виховання «Відродження», центр художньо-естетичного спрямування «Арт-центр» та центр вжитково-прикладного мистецтва.
Творчі педагоги залучали гостей свята до майстер-класів. Кому до вподоби спокійний творчий пошук - керівники гуртків О.І.Бондар, , О.С.Муравецька, І.М.Бовкун розкривали секрети малювання різноманітних розписів, витинанок, виробів з паперу. Досвідчені керівники гуртків «Арт-центру»
успішно знаходять підхід до кожної дитини. Вихованці О.В.Гавриша, А.Л.Донової, Н.В.Щеднової показували свої таланти гостям заходу, ділилися великими і маленькими перемогами міського, регіонального та обласного рівнів. М.М.Савченко, керівник гуртка «Комп’ютерна графіка», знайомила з технікою виконання комп’ютерного малюнку. Також було зазначено про успішний розвиток здібностей вихо ванців технічної творчості (керівники О.В.Коротаєв та М.Г.Голуб). Також у виставці показав свою успішну роботу гурток «Журналістики» (керівник Л.О.Коваленко).
Педагогічний колектив впевнено кр окує вперед – до творчості, до нових висот, - тісно співпрацюючи з навчальними закладами міста та обласними центрами позашкільної роботи, соціальними службами та культурно-розвиваючими центрами міста. І ніяка криза не завадить юним художникам і артистам, авіамоделістам і науковцям, танцюристам і майстриням, журналістам і поетам плекати надію, щоб здійснилися їхні мрії, щоб колись і вони змогли перевершити своїх педагогів, для яких і буде це найвищою нагородою. Бо творити прекрасне й дарувати його людям, прославляючи рідний край, - хіба не найбільше це щастя у житті?

Кiлькiсть переглядiв: 81

Коментарi