День учителя

2013-10-09

/Files/images/ltsey_novini/День учителя ліцей.jpg

День учителя

День учителя- свято, яке шанується усіма людьми. Для кожного, маленького чи дорослого, вчитель- це найважливіша людина після мами й тата. Це людина, яка завжди залишається в серці. Це людина, від якої багато в чому залежить, ким буде дитина, і якою вона буде. І скільки б часу не минуло, ніколи не стираються з пам’яті ті освітлені щастям роки, вчителі, що вели сходинками шкільного життя, підтримуючи, допомагаючи, віддаючи частку свого серця.

4 жовтня учні загальноосвітнього ліцею оригінально привітали своїх вчителів з професійним святом, адже День учителя - всенародне свято, яке пов'язане з безмірною вдячністю своїм наставникам. Настрій свята відчувався ще зранку. Ліцеїсти з усмішками, квітами та несподіванками зустрічали і вітали педагогів, увагою не був обділений жоден вчитель. Випускники власними руками виготовили незвичайні сувеніри для своїх улюблених наставників. На ранковій лінійці саме вони були господарями і на один день стали вчителями! А вчителі – учнями. Старшокласники проводили уроки та вирішували організаційні питання.

В цей день учнівське самоврядування організувало для педагогів приємну несподіванку. Вчителі з радістю відвідали салон краси, побували у кімнаті релаксу, ну і звичайно, звернулися до медіумів, де з великою цікавістю дізнавалися про своє майбутнє.

Також, для педагогічного колективу ліцею, випускники провели уроки

«Учитель спокою не зна - учитель завжди у тривозі» та «Шляхами улюблених мелодій», де вчителі відчули себе учнями: розв’язували задачі, відповідали на запитання, отримували бали…

Привітання продовжувались на святковому концерті, на який були запрошені вчителі ліцею та ветерани-педагоги. Напередодні свята, учнями ліцею була проведена акція «Вчитель не повинен бути самотнім». Саме вчителям -ветеранам педагогічної праці були присвячені найкращі слова та побажання, учні 7-А класу привітали їх квітами.

Протягом свята учням вдавалось як розсмішити, так і розчулити шановних гостей. Випускники, на закінчення концертної програми, виконали гімн ліцею. Гарні спогади про події цього дня нададуть наснаги вчителям на весь навчальний рік. Нехай кожен день буде зігрітий радістю, вдячністю учнів, розумінням батьків. Хай він повниться вагомими досягненнями й невичерпними ідеями.

/Files/images/ltsey_novini/Вчителі ліцею на уроці.jpg/Files/images/ltsey_novini/Ветерани ліцею.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 91

Коментарi