Мудрість років

2013-10-09

/Files/images/6shkola_novini/6.jpg

Мудрість років

У наймудрішій книзі на землі, в Біблії, Святому Писанні, відкрито говориться про те, що від нашого ставлення до наших батьків і матерів безпосередньо залежить наша власна тривалість життя на цій землі. Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося. Далеко не всім дано таке величезне досягнення і благовоління відчути мудрість своїх років.

З метою виховання молоді на кращих традиціях старшого покоління 1 жовтня 2013 року учнівська молодь разом з класними керівниками взяли участь в акції «Поспішайте робити добро» (організували трудові операції щодо надання соціальної допомоги людям похилого віку - закупівля продуктів харчування та медикаментів, а також квітів і солодких подарунків для учителів-пенсіонерів і ветеранів ВВв); поздоровили жителів мікрорайону обслуговування школи вітальними листівками; відвідали 35 учителів-пенсіонерів, які не працюють у школі, але віддали їй довгі роки свого життя; організували теплу зустріч із ветераном трудового фронту, інвалідом Башировим Масгутом Кадировичем; оформили виставку фотографій і плакатів щодо висвітлення ратних і трудових подвигів старшого покоління.

Учитель-пенсіонер Ніна Василівна Герасименко, яку відвідали учні 9 класу, в День людей похилого віку зазначила: «Літній вік людини – це досвід і терпіння, наполегливість та здатність досягати поставлених завдань, гнучкість й толерантність, присутня в достатку у більшості людей похилого віку. Від спільних зусиль залежить якісне, повноцінне, різноманітне життя, яке б і приносило глибоке задоволення. З Міжнародним днем людей похилого віку!»

/Files/images/6shkola_novini/Frzr9Kngwuk.jpg/Files/images/6shkola_novini/PA010568.JPG/Files/images/6shkola_novini/PA010577.JPG/Files/images/6shkola_novini/pRgaXSaS3FY.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 108

Коментарi