Форум молодих педагогів

2011-10-26

/Files/images/форум педагогів.JPG

26 жовтня 2011р. в Будинку Профспілок відбувся традиційний Форум молодих педагогів для тих працівників, які стали до роботи цього навчального року. Свою делегацію молодих педагогів в складі Висоцької Тетяни Вікторівни, Кравченко Анни Юріївни, Перехрест Валентини Василівни, Тімофєєвої Анни Анатоліївни, Токарєвої Ганни Павлівни представляло і управління освіти м. Орджонікідзе.
Почесними гостями Форуму були заступник голови облдержадміністрації Пустова Марія Іванівна, в. о. Начальника головного управління освіти і науки облдержадміністрації Олефір Леонід Олексійович, голова обласної організації Профспілки Бєлікова Галина Володимирівна. В своїх виступах вони побажали молодим педагогам витримки, творчої наснаги, оптимізму в їх нелегкій, але благородній справі.
Під час проведення майстер-класу головою Дніпродзержинської міської організації Профспілки Небосенко Іриною Павлівною делегати отримали практичні поради як в питаннях своєї професійної діяльності, так і в питаннях соціального захисту.
Виступи колективів художньої самодіяльності зробили цей захід різноплановим, цікавим і таким, що запам’ятається надовго. А на згадку про цей Форум молоді спеціалісти отримали профспілковий довідник учасника V Форуму молодих педагогів.
Завдяки високому рівню підготовки та проведення заходу делегати Форуму залишали його з найкращими враженнями.

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi