• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Анатолій Крупський поставив завдання – до 15 жовтня сформувати резервний запас снігоприбиральної техніки та паливно-мастильних матеріалів

Анатолій Крупський поставив завдання – до 15 жовтня сформувати резервний запас снігоприбиральної техніки та паливно-мастильних матеріалів

2013-09-17

/Files/images/logotipi/логотип администрации.png

Перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Крупський під час селекторної наради з керівниками міст та районів поставив завдання – до 15 жовтня сформувати резервний запас снігоприбиральної техніки та паливно-мастильних матеріалів, до 1 листопада – сформувати запас посипочних матеріалів.

Загалом на Дніпропетровщині буде підготовлено 630 одиниць комунальної спеціалізованої техніки, заготовлено 86,5 тис. тонн посипочного матеріалу. Наразі вже готові до роботи 93% спецтехніки та 65% посипочного матеріалу.

Під час селекторної наради Анатолій Крупський наголосив, що на значному відставанні виконуються роботи по заготівлі посипочного матеріалу в містах Жовті Води, Новомосковськ, Першотравенськ та Солонянському районі. Перший заступник губернатора поставив завдання керівникам міст та району у найкоротший термін виправити ситуацію.

«Попереджаю. У нас не повинна повторитися ситуація, яка виникла в Києві в березні цього року. Керівники територій несуть повну відповідальність за ситуацію на місцях», - зазначив Анатолій Крупський.

Кiлькiсть переглядiв: 176

Коментарi