• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зореграй! Зореграй! З нами грай, співай, зростай!

Зореграй! Зореграй! З нами грай, співай, зростай!

2013-06-10

/Files/images/novini/IMG_1492.JPG

Фантазуй, малюй, танцюй, шукай друзів, веселих пригод, купайся в басейні, спілкуйся, смачно їж – одним словом змістовно відпочивай! Так закликає щодня ДЗВ «Зореграй» дітвору, яка зустріла літо весело і цікаво. Адже кожен день у таборі відпочинку – це нова сторінка незабутніх вражень, це можливість кожній дитині відкрити у собі нову зірочку таланту.

А скільки талантів у «Зореграї»! Про це свідчить калейдоскоп зіркових справ, за яким 20 загонів змагаються бути кращими і у привітанні, і у творчих конкурсах. За тиждень зореграйці набралися нових вражень. І якщо запитати, який із прожитих днів найкращий, - однозначної відповіді не отримано, бо для одних – це відкриття табору, подорож у країну небезпечних предметів чи «СпартакіаДа», для інших – День журналіста, День джунглів чи творчий вернісаж «Ми знайшли свою зірку».

Та найбільш, мабуть, яскравих емоцій, дитячого сміху і галасу, креативності діти отримали у День джунглів, коли кожен бажаючий мав можливість взяти участь у фестивалі натільного живопису і вихлюпнути радість літа і гарного відпочинку на дискотеці у джунглях. Усіх вразили живописом натільного розпису загони СЗШ № 5 «Дельфін», «Островитяне», «Бригантина»; костюмами із підручних та природніх матеріалів – загони «Невгамовні лідери» (з/о ліцей), «Сонечко» (з/о ліцей), «Дельфін» (СЗШ

№ 5), «Островитяне» (СЗШ № 5).

Нам би дорослим навчитися так радіти творчим справам, адже той дорослий по-справжньому дорослий, хто у серці – дитина!

Попереду у зореграйців багато цікавих нових справ, а значить – і нових вражень. Тож залишається лише подякувати усім дорослим, хто створив для них незабутній відпочинок, а дітворі – оздоровитися душею і тілом.

Прес-центр ДЗВ «Зореграй»

Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi

  • Wehypebyday

    2015-01-08 11:46:56

    Стоимость бивалютной корзины составила в начале торгов 35,1 руб. Скачать игру фрут коктейль Бизнес игровые автоматы В последние годы сырьевые компании страны были вынуждены неоднократно вступать в дискуссию с представителями власти каждый раз, когда Канберра решала взвинтить налоги на добычу ископаемых для пополнения национального бюджета. Игровые развлекательные аппараты Кредит предоставят на 6 месяцев с возможностью продления еще на 6 месяцев. В зависимости от стоимости пакета туда будут входить различные бесплатные услуги, а также вам предложат повышенную процентную ставку по депозиту...