• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Батьки і діти, діти і батьки! Одвічне й неділиме коло»

«Батьки і діти, діти і батьки! Одвічне й неділиме коло»

2013-05-23

/Files/images/novini/100_8325.JPG

Сім’я – це пристань і гавань

Сюди повертаємось знов і знов

Із мандрів далеких і плавань -

Тут вічно панує любов.

23.05.2013 р. в КДНЗ № 21 «Казка» відбулося засідання міського клубу для молодих батьків. На заході були присутні почесні гості: Дяченко Н.В. – голова Орджонікідзевської міської організації Партії Регіонів, Клапко І.В. – начальник відділу у справах сім’ї та молоді, Ліснича В.В. – головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги, Рубаха Г.П. – начальник управління освіти та багато інших. Метою чергового засідання клубу для молодих батьків клубу, як наголосила начальник відділу у справах сім’ї та молоді Клапко І.В., є обмін досвідом з сімейного виховання, продовження традицій свого роду, адже сім’я – це наша опора, це той причал, до якого пристаєш, ховаючись від бід та незгод, де знаходиш спокій і затишок.

В цей гарний, світлий день педагоги разом з батьками об’єдналися на «Родинний вогник» та разом перегорнули сторінки сімейних альбомів. За столами були присутні батьки абітурієнтів – майбутніх дошкільнят і родини випускників – майбутніх першокласників. Відкривши сторінки сімейного альбому, сім’ї розповіли про своїх дітей та про себе. Кожна сім’я розповіла про свій родовід, відгадали кросворди та ребуси. Несподіванкою для присутніх був конкурс: «Вустами малечі». Всіх присутніх вразила легенда про маму та пісня «Мама», адже від усіх наймиліша наша матуся, що зростила та дарує любов. Протягом всієї зустрічі діти розповідали вірші, виконали таночки «Янголята», «Ти і я», пограли з «Літечком» та подорожували з Мері Попінс. Підсумком засідання було урочисте внесення прапору табору «Дивогралія», який розпочинає роботу в КДНЗ № 21 з 1 червня. Тож дано старт трьом змінам «Літо - 2013» протягом якого діти загартуються, оздоровляться та отримають задоволення від веселого відпочинку.

Вкінці заходу Дяченко Н.В. від міської організації Партії Регіонів пригостила батьків та дітей солодкими подарунками.

Словами вдячності усіх присутніх завершилося надзвичайне свято, яке було зіткано з добра і щирості, ніжності і зворушливості.

Кiлькiсть переглядiв: 249

Коментарi