І слово, і пісня, матусю, тобі!

2013-05-18

/Files/images/novini5/DSCN2226.jpg

З 13 по 16 травня 2013р. у комунальному закладі «Середня загальноосвітня школа № 6 м. Орджонікідзе Дніпропетровської області» проводилися заходи до Дня Матері та Міжнародного Дня Сім’ї. У класах пройшли тематичні виховні години «У моєї мами сонечко у серці», «Будемо маму свою шанувати», «У світі все починається з мами», «Матусенько-голубонько, ти в мене – єдина» , «І доброта і теплота поєднані у серці мами» (5-7 класи). Учні 8-9 класів провели літературно-музичну композицію «Рідна мати моя». Для учнів 10-11-х класів були продемонстровані соціальні ролики «Дякую, мамо!», «Молитва матері» та організованої обговорення.

Центр учнівського самоврядування «Духовність» спільно із класоводами 3-4-х класів провели літературно-ігрову годину «Кажімо більше ніжних слів». Найбільшу кількість гарних слів для мами змогли назвати учні 3-х класів, проте четвертокласники перемогли в інсценуванні літературних творів.

Наймасштабнішим заходом стала виставка «Моєї мами руки чарівні», де була представлена творчість матерів школи. Це і вишивки, і бісероплетіння, в’язання спицями та гачком, витинанка, образотворче мистецтво тощо. Велика кількість представлених робіт була зроблена спільно із дітьми.

Кiлькiсть переглядiв: 173

Коментарi