Вишиває доля кожному сорочку!

2013-05-01

/Files/images/novini5/P5010028.JPG

Вишиває Доля кожному сорочку

То хрестиком, то стіжком щодень по кусочку.

Нехай буде білий світ до всіх лиш привітним,

Хай життєве полотно буде більше світлим !

До свята всіх трудящих, 1 Травня, колектив дошкільного закладу № 8 «Калинка», на чолі із завідуючою Прищеповою А.П. мав змогу прийняти участь у міському фестивалі «Вишиванковий вернісаж».

Кожна група , у співпраці з батьками, зібрала на виставку велику кількість цікавих, несхожих один з одним виробів: рушники, хустинки,вишиті ікони, картини, скатертини, вишиті наволочки тощо. Особливо великий вклад до виставки зробила майстриня, мама нашої вихованки, Котигорох Н.Л., а також бабуся разом зі своєю онукою (вихователем) Тищенко Г.Ю.

Виставку від дошкільного закладу презентували дві молоді україночки: вихователь, Штурмак М.О. та інструктор з фізичного виховання, Карпович А.О. Для кращого занурення в атмосферу творчості наших майстринь, педагоги Кучерява І.А., бабць К.О під керівництвом музичного керівника Глущенко В.В. заспівали мелодійну пісню.

За майстерність і талант у створенні вишивок, дошкільний заклад було нагороджено подякою від міського голови виконавчого комітету Орджонікідзевської міської ради та отримано втішний подарунок.

Кiлькiсть переглядiв: 110

Коментарi