• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень природничо-математичних наук в КЗ «СЗШ №8»

Тиждень природничо-математичних наук в КЗ «СЗШ №8»

2013-04-24

/Files/images/novini/P7261675.JPG

З 15 по 19 квітня у закладі пройшов тиждень природничо-математичних наук. Кожен день був багатий на інтелектуальні та розважальні заходи, які цікаво і корисно урізноманітнили шкільне життя як школярів, так і вчителів.

На початку тижня була проведена виставка стіннівок «Я і моє здоров’я», а також виставка задач в малюнках «Фізика навколо нас».

Для молодших школярів вчитель інформатики Ю.М.Курочкіна провела інтелектуальну гру «Подорож до Комп’ютерленду», де учні могли проявити свою кмітливість та згуртованість.

Яскраві та цікаві заходи провели вчителі математики: « Лист від Піфагора», «Математика у світі інших наук» «Слабка ланка», «Аукціон знань»

Не залишились поза увагою заходи з фізики: «Хочу все знати» та презентація робіт технічного моделювання.

С.І. Дворецька , вчитель біології, провела вікторину: «Світ кімнатних рослин», у якій учні презентували різні кімнатні рослини, супроводжуючи демонстрацію цікавими розповідями. Протягом тижня проходила акція «Подаруй квітку школі».

Підсумком тижня природничо-математичних наук був учнівський вернісаж, на якому були нагороджені грамотами, дипломами, солодкими призами та сувенірами найрозумніші, найактивніші, найталановитіші учні школи.

Таким яскравим та цікавим був тиждень природничо-математичних наук завдяки підготовці та копіткій роботі усіх вчителів методичного об’єднання:

Божко Н.І., Курочкіній Ю.М., Асоцькій О.С., Дворецька С.І., Ребенок О.І., Рєпкіній В.Г., Башкіровій Ю.Ю., Бурлай Л.П., Грунь Г.А.

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi