• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Повір у себе - і в тебе повірять інші»

«Повір у себе - і в тебе повірять інші»

2013-04-23

/Files/images/novini/IMG_5484.JPG

«Повір у себе - і в тебе повірять інші» під таким гаслом 18.04.2013р. у Будинку творчості дітей та юнацтва пройшов традиційний міський фестиваль для дітей з обмеженими можливостями. Фестиваль ставив за мету сприяти самовизначенню і самореалізації, адаптації та психологічній реабілітації дітей з обмеженими можливостями, інтеграції їх у суспільство.

Творчо обдаровані діти (молодша вікова категорія 3-6років, середня –

7-9 років та старша - 10-16 років) брали участь у фестивалі за такими номінаціями: образотворче мистецтво, декоративно-прикладне мистецтво, вокал, хореографія, інструментальна музика, проза, поезія.

Будинок творчості достойно представляли вихованці гуртка ложкарів «Дивограй» (керівник Л.С.Варваровська) до складу якого входить Данило Даніїлов, у номінації «хореографія» учасниками стали танцювальний колектив «Мальви» учасниця колективу Тітова Надія (керівник А.Л. Донова). У своїх чудових витинанках декоративно- прикладне мистецтво представляла Ірина Коновальцева ( керівник О.С.Муравецька).

Після підведення підсумків компетентне журі, на чолі з директором центру соціальної служби для сім’і, дітей та молоді А.М.Сударєва, нагородило переможців грамотами від виконавчого комітету Орджонікідзевської міської ради та подарунками від «Партіїї регіонів», які вручала депутат міської ради В.О.Міненко, а кращі роботи направлені до Дніпропетровського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi