• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів

Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів

2013-04-11

/Files/images/novini/Перевал - 2013.jpg

6 квітня 2013 року в стінах Будинку культури відбувся ХІХ Міжнародний фестиваль афганської пісні «Перевал - 2013», присвячений 70-річчю Сталінградської битви та форсування Дніпра.

У святково прикрашеній залі зібралося чимало мешканців міста Орджонікідзе, які віддали шану воїнам-афганцям і цьому знаменному дню.

Учні та вчителі загальноосвітніх шкіл міста не залишились осторонь урочистостей: кожен колектив підготував свою виставку. За підсумками проведення міського фестивалю афганської пісні «Молодіжний перевал - 2013», учнів школи № 6 запросили взяти участь у ХІХ Міжнародному фестивалі афганської пісні «Перевал - 2013». З повною відповідальністю учениці 10-х класів взялися до постановки танцювальної композиції, не пропускаючи жодної із репетицій. Слід звернути увагу на те, що пісня «Помолимся за родителей» звучала у виконанні учениці 10-А класу Ябченко Вікторії та випускника школи Сичевського Дмитра. Глядачі у залі, затамувавши подих і підпаливши у руках свічки, спостерігали за дійством на сцені Будинку культури.

Сподіваємося, що й надалі зірочки шостої школи із задоволенням братимуть участь в урочистостях і виступатимуть на найвищому рівні.

Кiлькiсть переглядiв: 103

Коментарi